Vieraskirja

Vieraskirjaan kirjoittaminen on suljettu toistaiseksi, roskapostin takia. Täällä tiedotetaan mahdollisista postipalvelimen virhetilanteista

Mukaan ryhmään pääsee kun lähettää postia osoitteeseen kiihtelys.ryhma@gmail.com

34 thoughts on “Vieraskirja

 1. Moikka Kiihtelys.
  Vieläkö on uskollisia palvelijoita?

  Mää olin mukana kun perustettiin ko. ryhmä, joskus 1990 luvulla. Toimin aktiivisesti aika kauan, mutta kyllästyin kun yksi sairas, kutsutaan vaikka Matti nimellä oli kimpussa kuin ryssä limpussa. En kestänyt ja katsoin paremmaksi väistyä taka vasemmalle.
  Olen pysynyt raittiina ja nyt menossa 33 vuosi raittiutta.
  Aa:n avulla pääsin irti pakkomielteisestä juomisesta ja olen siitä kiitollinen. Kävin tänään Kokkolassa päiväryhmässä jälleen tukemassa ja saamassa tukea raittiiseen elämään.
  On elä ollut rikasta ja on edelleen kunhan pidän perus asiat kunnossa.

  Nyt Kysyn ohjetta, kuinka pääsisin listalle, kun en ole ollut tällä foorumilla vielä?

 2. Pietari tässä hei !
  Kurkkasimpa pitkästä aikaa tälle foorumille ja tein huomion, että aika vanhoja oli kirjoitukset ?? Lähemmäs kymmenen vuotta ja osa ylikin.
  Nyt kysyisin, että vieläkö Kiihtelys toimii, kuten kymmenen vuotta sitten?
  Olin mukana pariinkin otteeseen, mutta jostain syystä tuli sitte katko kirjoitteluun.
  AA ssa on pitkään raittiina olleita kavereita ja viisautta on kertynyt muillekin jaettavaksi. Niinpä pieniltä erimielisyyksiltäkään ei voi välttyä, mutta kaikki kuuluu tämän sekavan seurakunnan toimintaan ja itse hyväksyn sen ainakin täysin.
  Kirjoituksissa vilahteli tuttuja nimiä ja olisi kiva tietää, ovatko he vielä mukana ?
  Ystävääni Ramaa kaipailen myös 🙂
  Jospa jonniilaista vastausta saan tähän, niin eipä tiedä, vaikka teroitan kynäni ja avaan sanaisen arkkuni pitkähkön tauon jälkeen.

 3. Kokoontuuko Kiihtelys vielä? Tuli oltua mukana perustamisvaiheessa 90 -luvulla. Eikä tekisi pahaa päästä jälleen sähköpostilistalle. MItenkähän se onnistuu?

 4. Moi! Miten saan sukunimenä pois kun osallistun netti ryhmää? Olisi kiva jos nimi näkyisi! Kiitos!

 5. Moi! Onko päivä aikaan toimivia netti ryhmiä, jos on olisin kiitollinen ajasta. Osoitteesta! Olisi iloinen vastauksesta!

 6. 16.5 aamulla klo 5:00 tuli jumalaton itku. Tajusin etten selviä yksin alkoholista eroon. Aloin käymään Lappeenrannassa vesitornin ryhmässä, enkä ole sitä katunut päivääkään. Alkumetreillä on vielä selvät päivät (18 pv ) mutta tärkein päätös on tehty. Kaverit on jättäneet kun en enää baariin lähde. Etsin tämän sivun kun jollekin haluaa puhua yksin ollessaan. Syvälle itseensä on joutunut menemään ja tajuamaan kuinka avuton ja heikko on ollut alkoholin suhteen. Pilannut terveyttänsä ja tyttären lapsuuden ja nuoruuden. Mutta päivä kerrallaan ollaan selvinpäin, kiitos Aa:lle tästä mahdollisuudesta.

 7. KÄSITTEET
  pikusen oikenkirjoitusta takitettava

 8. No niinpä tietenkin, taas alko pirunmoinen viinan himo😢 kyllä se tästä minuutti kerrallaan menee, mut suu napsaa

 9. Hienot sivut (y) 🙂 Päivä kerrallaan täällä mennään ja jo yli kolme viikkoa raittiina 😀 🙂 Voin kertoa että hyvä fiilis nyt, en todellakaan halua enää sählätä alkon ja lääkkeiden kanssa. Se on loppu nyt. Haluan pitää tämän fiiliksen. Välillä tunteet seilaa voimakkaasti mut se kaits kuuluu asiaan. Alkon kanssa sählätessä kärsin voimakkaista ahdistuskohtauksista, ne on menneet ohi. Ryhmissä oon tavanut mukavia ihmisiä ja vastaanotto ollut lämmin. Siinä mielessä niissä hyvä käydä kun kaikilla sama ongelma ja tutustuu uusiin tyyppeihin. Fakta on se ettei voi enää olla sellaisten frendien kanssa jotka keskittyy juomiseen. Ei tässä muuta kun sisulla eteenpäin ..

 10. Moi! Olen 4,5v. sitten erittäin vaikeasta sekakäytöstä raitistunut nainen. Kävin lähellä kuolemaa useammankin kerran ja menetin lähes kaiken (työn, perheen jne), kunnes pääsin ensin vieroitukseen ja sitä kautta myllyhoitoon. Myllyhoidossa tutustuin AA-ryhmätoimintaan, jossa olen käynyt siitä lähtien. Tänään voin hyvin ja elämä on varsin kunnossa. Olen kiitollinen.

 11. Voisiko joku teistä, jolla on postituslistan kiihtelys (at) lists.oulu.fi hallintaoikeudet käydä listalla olijoiden osoitteet läpi ja tarkistaa Hotmail-käyttäjät? Meille tänne Funet CERT:iin tulee nimittäin Hotmailista joka kerta ilmoitus kun joku siellä merkkaa viestin roskapostiksi painamalla ”this is spam” -nappia, ja joku on ruvennut tekemään näin kaikille hänelle listanne kautta tuleville viesteille. Meille on saapunut päivittäin varsin paljon tällaisia aiheettomia valituksia – tämä käyttäjä pitäisi siis saada poistettua listaltanne. Tarvittaessa lisätietoja yllä annetun sähköpostiosoitteen cert (at) funet.fi kautta.

 12. Onko olemassa kahdenlaista AA:n toimintaa. Olen ymmärtänyt nettiä selaillessa että sama-asia, mutta kahdenlaisia mielipiteitä kahden eri toiminnan välillä.
  Mikä lienee totuus?

 13. Onko teistä oikein,että Ambulanssi tilattiin minulle viime Torstaina.Vaikka olin hyvässä kunnossa ja tajuisani.Ja en ollut saanut ollenkaan alkoholimyrkytystä.Minulla oli vain promilleja veressä 2,4 promillea.Minun tietääkseni Ambulanssi tilataan vasta sitten,kun ei ole enää ollenkaan tajuissaan.Tai on saanut Alkoholimyrkytyksen.Tai on yli kolmen promillin humalassa.

 14. Onko mahdollista liittyä jäseneksi ja miten?
  Pena 29v. raittiina AA-laisena Varsinais-Suomessa.
  Kotisivua ei itselläni ole.
  Kesäterveisin / Pena

 15. Tuttua tarinaa Hate. Minulla meni n. 3.5 vuotta, (mukavan raittiuden jälkeen), kentällä. Itsellä oli jo usko mennyt, mutta sain vielä mahdollisuuden, kun olin valmis ottamaan avun vastaan ilman ehtoja. 34 vuotta raitista elämää takana. Neuvoa ei saa, neuvon kuitenkin: takaisin siihen ryhmään josta lähdit kentälle. Tsemppiä!

 16. Moro Hate.
  Kiihtelykseen voit liittyä ja täällä voit jakaa kokemuksesi, voimasi ja toivosi muiden kaltaistesi kanssa.

 17. Hei,

  Jotain tolkkua pitäisi saada elämään, eli tämä hillitön juominen loppumaan.
  Nyt olen ollut kentällä lähes 6-vuotta. Voi mennä jopa 4kk:tta ilman alkoholia, mutta sitten kun juominen alkaa, se kestää monta päivää.
  Olen ai’emmin saanut suhteellisen pitkän raittiuden AA:n avulla. Piti vaan lähteä todistelemaan alkoholin käytön ottamisen osaamista. Ei onnistu ei.
  Ikää on 55-vuotta. Fyysinen terveys vaatii useita eri lääkkeitä. En halua kuolla alkoholin takia, vaan elää vielä kauan.

 18. Heippa!

  Liian kauan on mennyt ”lutraamisessa” ja jo nyt reilu 60 v. takana, joten kai siinä joku rasva- tai muu kirroosi iskee maksan päälle…

  Nyt vaikeuksia sillä tavalla, että koko ajan viimeiset 18 v. ahdistusta päällä, eikä kykene selittämään, mistä johtuu???

  Oletan, että muilla toiveita tyrkyllä: – siis että olet riittämätön / että koet, että sinulta vaaditaan likaa, etkä löydä BALANSSIA? Onko muilla vastaavia kokemuksia?

  Tämän selittämättömän ahdistuksen, hukutan päivittäin viinaan – työterveys tarjosi joitakin mielialalääkkeitä korvikkeeksi ( ? ? ? ? ) kuinka vastaat? Itse en halua, että aivokemiaa manipuloidaan…

  Kuitenkin ITSESTÄÄN SELVÄÄ, että viina tuhoaa. . . .

 19. Tervetuloa jos alkoholi on ongelma.

  AA on minulle paikka jossa olen kyennyt ratkaisemaan juomisen ongelmani.

 20. Hei Pekka

  Rauhoittunut on. Tervetuloa!

  Tim

 21. Iltaa…joko teidän sivuillanne on se älytön/asiaton kinastelu/jankutus ”rauhoittunut”?

 22. Kiitokset näistä sivuista ja erityisesti stooreista.:)

 23. No on hienon näköiset sivut!
  Kiitos!
  toivoo Juho

 24. Toimiva kokonaisuus. Kiitos tekijälle tai tekijöille.

 25. Voit jättää tänne kommentteja tai kysymyksiä ryhmälle. Täällä myös tiedotetaan mikäli postipalvelimella on ongelmia postien toimittamisessa

Kommentointi on suljettu.